Profil tvrtke

Bajkmont d.o.o.

Bajkmont d.o.o. vodeća je tvrtka za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija u regiji. Od svog osnivanja, 1984. godine, uspješno poslujemo pretežito na hrvatskom tržištu, uz orijentaciju na izvoz u zemlje Europske unije.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg stručnog kadra i suvremenoj tehnologiji, u Bajkmontu izvodimo najsloženije proizvodne i montažerske radove koji rezultiraju izgradnjom objektima širokih namjena. Od proizvodnih hala, skladišta, hladnjača, prodajnih i logističkih centara, preko autosalona, sportskih dvorana i poljoprivrednih objekata, do poslovnih i stambenih zgrada, svi naši objekti odlikuju se izvanrednom kvalitetom i funkcionalnošću. S ciljem pružanja vrhunske usluge našim kupcima u naše smo poslovanje uveli sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015, sustav upravljanja okolišem ISO 14001:2015,  te sustav tehničkih normi zavarivanja ISO 3834-2, certifikat za proizvodnju željezničkih vozila i dijelova EN 15085 CL1, certifikat za proizvodnju posuda pod tlakom i industrijskih cjevovoda PED 97/23 i AD MERKBLATT 2000, te certifikat za proizvodnju brodskih dijelova i opreme izdan od Hrvatskog Registra Brodova. Isto tako Bajkmont je certificiran za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija sukladno normi EN 1090-2:2008 EXC4 te je tako stekao pravo na uporabu CE znaka na svojim proizvodima. 

Uz proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija, naš glavni poslovni program obuhvaća montažu krovova i fasada te proizvodnju tehnološke opreme i zavarenih čeličnih konstrukcija namijenjenih građevinarstvu i drugim specijalističkim industrijama - strojogradnji, aluminijskoj industriji, energetskim postrojenjima, betonaama, kamenolomima i dr., a klijentima nudimo i usluge projektiranja i consultinga, izvođenje strojarskih instalacija i konstrukcija te izgradnju hala po sistemu “ključ u ruke”.

Dokumenti