Posao i karijera

Vjerujemo da su u području proizvodnje i usluga ljudski potencijali kreativna snaga svake tvrtke. Kao vodeća tvrtka u proizvodnji i montaži čeličnih konstrukcija u regiji, u Bajkmontu veliku pažnju poklanjamo odabiru stručnog kadra kojeg zbog rasta poslovanja periodički nadopunjujemo.

Vrhunska tehnologija nam omogućuje kontinuirano poboljšanje radnih procesa, no naši zaposlenici su ti koji iniciraju promjene i svojom motivacijom pokreću poslovanje. Ako ste stručni, pouzdani, volite izazove i ozbiljan rad, ako ste usmjereni na kvalitetu rada i konačnog proizvoda te otvoreni za usvajanje novih znanja i rada s novim tehnologijama, uklopit ćete se u naš tim.

U Bajkmontu prepoznajemo i nagrađujemo trud, motivaciju i ozbiljan rad naših zaposlenika, kojima nudimo pozitivnu i dinamičnu radnu sredinu te mogućnosti za profesionalni razvoj.

Ukoliko smatrate da biste se uklopili u naš tim, prijavite se na neki od naših otvorenih natječaja ili nam se javite otvorenom molbom. Vaše podatke ćemo pohraniti i kontaktirati Vas kada se otvori adekvatno radno mjesto.

Prijavite se

Želite li postati dio našeg tima, svoj životopis i molbu pošaljite na:

Pošta:

Bajkmont d.o.o.
Svetomatejska 12
10360 Sesvete
Croatia