Čelične hale

Sportske dvorane

 
Sportske dvorane su građevine sa specifičnom namjenom koja pred projektanta i graditelja stavlja velik izazov. Velik, jedinstven prostor, dovoljno mjesta za različite sportske sadržaje, visoki stropovi, mjesta za gledatelje, svlačionice i popratne prostorije – svim tim zahtjevima lako udovoljavamo čeličnom konstrukcijom koja je lagana i čvrsta te je njome moguće premostiti velike prostore te izvesti visoke i lake tribine.

Ugradba razrađenih sustava toplinske i zvučne izolacije pridonosi funkcionalnosti prostora, a montažna izgradnja prefabriciranih dijelova te mali zahtjevi za temeljima omogućuju bržu izgradnju. Prilagođujući objekt arhitektonskim odlikama urbanog okruženja postižemo njegovu nenametljivost, dok je istovremeno maštovitom arhitekturom koju omogućuju čelične konstrukcije izdvajamo i činimo jedinstvenom.

U dogovoru s investitorom i različitim stručnjacima na polju sporta, naš stručan i iskusan inženjerski kadar projektirat će i izgraditi dvoranu maksimalno prilagođenu Vašim željama i potrebama koja će ujedno biti ekološka i usklađena s važećim standardima i trendovima.

 
 

Fotogalerija

Sljedeća