Otvorena radna mjesta

Inženjer u prodaji i nabavi (M/Ž) - Zagreb, jedan izvršitelj

do 26.07.2017

 Bajkmont d.o.o. vodeća je tvrtka za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija u RH, te od svog osnivanja, već više od dvadestak godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i na zajedničkom tržišu EU (Francuska, Engleska, Njemačka itd.).
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg stručnog kadra i suvremenoj tehnologiji, u Bajkmontu projektiramo i izvodimo najsloženije proizvodne i montažerske radove koji rezultiraju izgradnjom objektima širokih namjena, kako zahtjevnih građevinskih i arhitektonskih projekata, tako i industrijskih postrojenja kao što su proizvodne hale, trgovačke zgrade, javne i poslovne zgrade, objekti za industriju zaštite okoliša, kemijsku industriju itd.


U cilju proširenja poslovanja želimo ojačati naš odjel komercijale sa samostalnom i odgovornom osobom koja teži profesionalnom rastu i napretku. Ukoliko se vidite u radu na izazovnim domaćim i inozemnim projektima, te Vam je bitno u radu koristiti najmoderniju tehnologiju, usavršavati se i pratiti nove trendove, pridružite nam se na sljedećim pozicijama:


Inženjer u prodaji i nabavi (m/ž)

Poslovi na ovom radnom mjestu obuhvaćaju obradu natječajne dokumentacije, pripremu troškova pojedinih projekata i izradu ponude projekata, praćenje troškovnika izvođenja projekta, obradu, podugovaranje i komunikacija s investitorima, dobavljačima i kooperantima, vođenje i arhiviranje natječajne dokumentacije te optimalnu nabavu materijala.

Uvjeti:

§ Minimalno VŠS (građevinski, strojarski ili ekonomski smjer)
§ Iskustvo u izradi ponuda i kalkulacija u građevinskom sektoru
§ Izvrsno poznavanje procesa nuđenja i prodaje te provedbe projekata
§ Iskustvo u izradi ponuda za javne natječaje
§ Izvrsno poznavanje rada na računalu (MS Office, posebno Excel)
§ Napredno znanje engleskog jezika
§ Vozačka dozvola B kategorije

Ukoliko ispunjavate gore navedene uvjete i želite biti dio našeg uspješnog tima te sudjelovati u izazovnim projektima u dinamičnoj radnoj sredini, javite nam se na e mail posao@bajkmont.hr uz naznaku "natječaj – inženjer u prodaji i nabavi" do 26.07.2017

Prijavite se

Želite li postati dio našeg tima, svoj životopis i molbu pošaljite na:

Pošta:

Bajkmont d.o.o.
Svetomatejska 12
10360 Sesvete
Croatia