Otvorena radna mjesta

Samostalni bravar (M/Ž) - Zagreb, više izvršitelja

do 26.07.2017

Bajkmont d.o.o. vodeća je tvrtka za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija u RH, te od svog osnivanja, već više od dvadestak godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i na zajedničkom tržišu EU (Francuska, Engleska, Njemačka itd.).

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg stručnog kadra i suvremenoj tehnologiji, u Bajkmontu projektiramo i izvodimo najsloženije proizvodne i montažerske radove koji rezultiraju izgradnjom objektima širokih namjena, kako zahtjevnih građevinskih i arhitektonskih projekata, tako i industrijskih postrojenja  kao što su proizvodne hale, trgovačke zgrade, javne i poslovne zgrade, objekti za industriju zaštite okoliša, kemijsku industriju itd.


U cilju proširenja poslovanja želimo ojačati naš odjel proizvodnje sa samostalnom i odgovornom osobom koja teži profesionalnom rastu i napretku. Ukoliko se vidite u radu  na izazovnim domaćim i inozemnim projektima,  te Vam je bitno  u radu koristiti najmoderniju tehnologiju, usavršavati se i pratiti nove trendove,  pridružite nam se na sljedećim pozicijama: 

 

Samostalni bravar (M/Ž) - Zagreb, više izvršitelja

 

Opis posla:

 

rad u proizvodnji čeličnih konstrukcija, sastavljanje i pripojno zavarivanje sklopova iz prepripremljenih pozicija, priprema konstrukcija za zavarivanje

 

Uvjeti:

  • KV/VKV/SSS tehničkog smjera
  • Potrebno radno iskustvo na poslovima u metalnoj industriji
  • potrebno
  • samostalnost u radu i proaktivan pristup poslu
  • vozačka dozvola B kategorije

 

Ukoliko ispunjavate gore navedene uvjete i želite biti dio našeg uspješnog tima te sudjelovati u izazovnim projektima u dinamičnoj radnoj sredini, javite nam se na e mail posao@bajkmont.hr uz naznaku "natječaj  – samostalni bravar" 

 

Prijavite se

Želite li postati dio našeg tima, svoj životopis i molbu pošaljite na:

Pošta:

Bajkmont d.o.o.
Svetomatejska 12
10360 Sesvete
Croatia